Звезда от Евровизия: Полина Гагарина отслабна с 40 килограма!

«Възможно е да се отслабне с 40 кг дори и с лоша наследственост! Знам това от личен опит» — Полина Гагарина.
Полина Гагарина
Певицата Полина Гагарина. Преди и след отслабването.

Полина Гагарина – една от най-ярките млади звезди на руския шоубизнес. Победителка от телевизионния проект „Фабрика на звезди – 2“. Многократна победителка в годишния фестивал „Песен на годината“, победителка в „МУЗ-ТВ“ в категорията „Пробив на годината“. Наскоро певицата буквално смая почитателите си, след като отслабна с 40 кг!
В ексклузивно интервю за нашето списание певицата реши да разкрие тайната си.

– Полина, сега ти изглеждаш зашеметяващо! Но не винаги ли е било така?

– Моята история и гласа си дължа на моята баба. Тя беше едра и гласовита жена. И ако погледнете снимките от детството ми, ще видите една истинска поничка. Но гласовита поничка. Благодарение на гласа ми, на шестнадесет години бях приета във „Фабрика на звезди – 2“, което се режисираше от Макс Фадеев. Успях да стана победителка там.

Полина Гагарина
В детството си Полина Гагарина не е била позната като слаба (Снимка: личен архив)

– Полина, но ако сравним снимките ти на 15 и 20-годишна възраст, ти вече не си била поничка…

– А кръгла боровинка! (Смее се). Виновно е раждането на Андрей. Тогава станах особено дебела. Преди това имах, да кажем, 10 килограма отгоре, които след това станаха над 30!

Полина Гагарина
Полина Гагарина преди раждането на сина си (Снимка: личен архив)

– Разбира се, ти си опитала да отслабнеш?

– О, какво ли не опитах! Кръвна диета, без въглехидрати, интервално хранене, монодиета, протеини, кефир, гладуване и всички видове чайове за отслабване. Пробвах всичко!
Единственото нещо, което отказах, бяха тайландските таблетки и подобните на тях: пред очите ми бяха примери на хора от шоубизнеса, които наистина бяха пострадали от тези „лекарства чудеса“.

– И какви бяха резултатите?

– Както казват в шоубизнеса, нямаше успех, само освирквания. Това е много суетня и шум и никакви резултати. Първоначално сваляне на 4-5 килограма, разбира се, но те възвръщаха, понякога с допълнителни килограми плюс тях. А това, разбира се, беше много разочароващо, защото когато се ограничиш в храната и буквално мразиш света около теб и като резултат не получиш нищо…

Тези диети са лоши и аз не им вярвам. Те не само не помагат въобще, но имат и негативен резултат. Може би и заради постоянното трупане на килограми или може би от нерви, с първия ми съпруг Петя Кислов се разделихме. Скандалите в семейството тогава бяха почти ежедневни…

Полина Гагарина
С първия ѝ съпруг, Пьотр Кислов

– Ами фитнеса, залите?

– Знаеш ли, целия този фитнес и залите са добри за свободните и богати жени, на които не им се налага да мислят за пари. На тях всичко им го плащат. През следващите месеци аз имам концерти и изпълнения. Имам задължения към продуценти, а глобите въобще не са малки. Каква фитнес зала при тези условия? Това просто не се вписва в натоварения ми график!

Полина Гагарина

– Уви, не си само ти така...

– Да, милиони жени живеят при такъв ритъм. Също като мен, и на тях им е необходим начин за отслабване, който да им позволи да живеят пълноценно – да бъдат съпруги, майки и професионалисти!

– Ти намери ли начин?

– Да и тук ми помогна вторият ми съпруг, Дима Исхаков. Когато се прибирахме вкъщи един ден, той ми подаде една жълта бутилка и каза: "Ето, отслабвай".

– И това беше достатъчно, за да свалиш 40 кг?

– Представи си само! Това средство, което Дима ми даде, беше много ефективно!

– И какво е това срество? Разкрий тайната!

– Беше спрей за изгаряне на мазнините, "Фито спрей", чието производство започна по лиценз от добре позната швейцарска компания на име Hofmann LR, която специализира в методите за отслабване. В естествените му съставки (в Европа тези неща са стриктни) се включват: екстракт от манго, акай бери, годжи, гарциния камбоджия и зелено кафе* (вж. съставките).
Но може би най-важният компонент на спрея за отслабване е L-карнитинът. Той се използва от атлетите в сухи периоди и малцина биха отрекли ефективността му в борбата с мазнините. Той намалява холестерола в кръвта и подобрява метаболизирането на мазнините.

Полина Гагарина
Със съпруга ѝ, Дмитрий Исхаков

– Наистина ли отслабна, благодарение на някакъв спрей за отслабване? Каква е причината за този ефект?

– Сериозно, освен спрея не съм ползвала нищо друго! (Смее се.) Използването на "Фито спрей" повишава активното производство на стомашни сокове, които карат храносмилателната система да работи здраво. Така се получава активна стимулация на метаболитните процеси. Като цяло, тялото се превръща в машина за обработка на мазнини! Не съм наясно с всичките физиологични подробности, но най-важното, което знам, е, че започнах да свалям килограми благодарение на него. Можеш да намериш тези подробности на сайта на производителя.

Fito Spray
Fito Spray

– Според инструкциите, трябва да си пръскаш от спрея веднъж след хранене! И, разбира се, по-добре е да не ядеш тестени изделия нощем.

Няма да повярваш, но след само ТРИ ДНИ теглото ми взе да намалява. Чувствах се много по-добре, чувството за тежест след хранене изчезна, а дрехите ми показваха намалените сантиметри! Качих се на везната и видях, че тежа 5 кг по-малко! Не можех да повярвам на очите си и на радостта си! И това е въпреки факта, че тръгнах на турне за промотиране на новия си диск. Най-много се дебелее, когато си на път - нередовното хранене и постоянното движение спомагат за развиването на апетит!

Полина Гагарина
Полина Гагарина

– И започна ли да отслабваш след три дни?

– Да. След това рязко свалих още 3 кг. Направо бях изумена! Струваше ми се, че този спрей бе влязъл в тялото ми и бе разтворил излишните килограми. Струваше ми се, че всяка сутрин отражението ми в огледалото бе все по-слабо и по-слабо!

– И в крайна сметка, колко килограма свали?

– Средно, за една седмица свалях по 4-5 кг! Проблемите с гардероба започнаха месец по-късно. Моят стилист, на когото съм много благодарна, успя някак си да реагира бързо на смаляващите ми се размери и навреме да изработи концертни рокли и костюми. Резултатът е, че 2 месеца по-късно бях свалила над 40 кг! И това беше най-лесното и най-бързо отслабване в живота ми!

Полина Гагарина
Полина Гагарина

– Искаш ли да пожелаеш нещо на читателите ни?

– Съставките са извлечени от растения и са смесени по специален начин. Затова трябва да внимавате за имитации. Важно е да купувате "Фито спрей" единствено от сертифициран доставчик, който е преминал всички проверки на Рускомнадзор. Аз винаги го купувам от официалния сайт на производителя. Това дава 100% гаранция, че средството е ефективно, а не е някаква хранителна добавка.

Искам да пожелая на всички да открият себе си, да се отърват от ужасяващото робство на наднорменото тегло! Всички вие можете да успеете. Но най-важното е да вярвате! Най-добрата награда е чувството за възстановяване и радостта от това да виждаш отражението си в огледалото. Да бъдеш удовлетворена от себе си - ти можеш, ти ще победиш!

Наистина се надявам моят опит да ви бъде полезен и да ви мотивира да постигнете собствените си цели! Искрено ви пожелавам на добър час в отслабването!

София, 2018 г.


«Голос. Дети»: мальчику, упавшему в обморок на сцене, улыбнулась удача "Глас. Деца": Щастието се усмихна на момче, което изпадна в безсъзнание на сцената. Видео: как Алсу записывала главную песню к фильму «Золушка» Видео: как Алсу записывала главную песню - Видео: Как Алсу записа тематичната песен
Коментари:
Напишете коментар
Аватар
Report